Захисникам України

21.11.2014 11:59

«ЗАХИСНИКАМ  УКРАЇНИ»

З такими слова на устах учні, вчителі та всі працівники Більченського НВК провели акцію по збору продуктів та речей першої необхідності на підтримку вояків, які ціною свого життя мужньо стоять на Сході нашої Батьківщини і захищають рідну землю від подальшого вторгнення чужинців на її територію.

Активність, яка спостерігалася, захоплювала серце. Адже ми українці в найтяжчі моменти життя здатні консолідуватися, проявити неабияку згуртованість. Такі прояви консолідації ми очікуємо і від керівництва держави. Та поки вони готуються, простий люд не бариться, бо допомога війську потрібна вже і кожен день війни.

Попри матеріальні речі, які змогли зібрати та закупити у Більченському НВК уже тривалий час (від першої смерті на Майдані) кожного дня вся школа збирається на молитву за Україну, за мир і спокій в державі, за воїнів, волонтерів та лікарів, за припинення крові, яка рясно «засіває» українську землю.

Уже не вперше школярі писали листи солдатам, малювали те, що відчувають, чого прагнуть і очікують в Україні. Листи писали як поодинці, так і групами із твердою вірою у перемогу нашої держави, яка асоціюється із перемогою Добра над злом. Діти висловлювали величезну вдячність солдатам за відданість та бажали їм якнайшвидшого щасливого повернення до рідних домівок.