Вірмо в перемогу серцем...

11.03.2015 13:44

Господи Боже, до Тебе звертаюсь,

Стаю на коліна і слізно прошу

Зглянься над нами! Над українським народом!

Прости гріхи наші й відверни війну!

Яке щастя, який дар з неба - народитися українцем! За провидінням Господа Україна двигає важкий хрест на Голгофу. Морем крови і горами невин­них жертв засвідчили українці свою вірність до Нього, правдивого Бога, бо тільки Він, Господь, - правда, шлях і життя вічне! Рідко який народ у світі пережив стільки страждань, скільки випало на долю України. Нас катували окупанти за любов до колосочків, а ми відплачували їм хлібом; нас винищували за доброту, а ми давали їм воду; нас вивозили з рідної родючої землі у дикі простори на край світу, а ми молилися за них. Блаженні пе­реслідувані за правду, бо їхнє Царство Небесне!

21 лютого у переповненому актовому залі Більченського НВК відбувся вечір молитви за Україну під назвою «Вірмо в перемогу серцем… Бог з Україною».

Змістовне, багатогранне і незвичайне мистецько-молитовне дійство, до якого організаторами заходу Карпин О.І., Андрусик Л.А., Кащак Н.Г., Лапчук О.В. було залучено біля 70 дітей 2-11 класів, впродовж двох годин тримало в єднанні серця всіх присутніх щирими поезіями та піснями-молитвами до Всевишнього.

Доречно і вдало школярами була відтворена сценка повернення блудного сина до свого батька. Сьогодні Україна, як блудний син, повинна навернутися до Господа, Батька Милосердя і Любові, бо Він ніколи не покидає нас і приймає кожного такими, якими є.

Зворушення, сум за загиблими, захоплення героїзмом  воїнів світла, що стоять на захисті нашої Матері-України викликали сльози у присутніх, спонукали замислитися над власним життям, своїми діями, словами та думками.

Вдале тематичне оформлення сцени, застосування мультимедійних засобів та музичного супроводу допомогло сповна передати задум до уваги публіки.

 

Сьогодні в багатьох виникає питання: «А що буде завтра?» Знаймо твердо: ми з Богом, з молитвою. Не біймося. Нехай бояться ті, що чинять лихі справи, гублять людські душі. Зло ніколи не переможе Добро. Світло переможе темряву гріха. Вірмо у Божу поміч!