Уклін, учителю Тобі!

09.10.2014 11:35

Вчителем школа стоїть.

І. Франко

Святково прибрана школа. Пісні, усмішки, слова вдячності за невтомну працю, за труд учительський важкий. Саме так розпочалася ранкова лінійка у Більченському НВК, на якій зібралась уся шкільна родина напередодні Дня учителя, щоб привітати своїх наставників з професійним святом.

Отець Ярослав відправив Молебень до Богородиці за здоров’я педагогів. Молитвою також вшанували пам’ять всіх вчителів, які працювали в школі  і відійшли у вічність. У цей день усіх єднала молитва за Україну.

Заключним моментом стало запрошення президента шкільної республіки Ісик Христини від імені шкільного самоврядування усіх вчителів в актову залу школи на святковий концерт «Як тебе не любити, вчителю мій!», який підготували учні-випускники.

Лунала подяка Творцеві за свято, за радісну хвилину єднання шкільної родини – усіх, кому цей дім став дорогим та рідним, хто доклав зусиль для того, щоби він став привітним, затишним, багатим та щедрим на взаєморозуміння та повагу. Освітяни дякували учням за щирі слова та тепло сердець.