Поклонились особливі іконі Спасителя

23.02.2015 20:32

У суботу, 7 лютого, учні 2 класу Більченського НВК разом з учителями Кісіль Г.В. та Лапчук О.В. побували в Архикатедральному Соборі св. Юра у Львові, де поклонилися Нерукотворному Образу Господа нашого Ісуса Христа та помолилися за припинення війни в Україні.

Цю особливу ікону Спасителя, зображену в чудесний спосіб, науковці розглядають як одне з найдавніших зображень лику Христа, що дійшло до наших днів. Цей образ є особливою реліквією для християн. У Церкві Він відомий як Спас Нерукотворний, Святий Лик або Мандиліон.

Продовженням поїздки був відпочинок у Sky-Park – дитячому розважальному центрі. Діти досхочу настрибалися на батутах, спускалися з надувної гірки, каталися на тарзанці, стріляли із пушок, лазили по лабіринтах тощо. Провели час дуже цікаво, весело і з користю для здоров’я. А після обіду учні 2 класу переглянули виставу цирку «Кіліманджаро», головними героями якої були екзотичні треновані тварини, слони, жирафи, леви, коні-фризи. Перехоплювали подих у дітей виступи повітряних гімнастів, акробатів, жонглерів, клоунів.

Хоч втомлені, але дуже задоволені усі щасливо повернулися додому.