Квітковий вернісаж

09.10.2014 10:58
  • Чарівна осінь кличе до творчості 

Веселкове різноманіття кольорів прекрасної осені не залишає бути байдужим нікого, щоб не помилуватися її чарівністю.

Уже традиційно всередині вересня у Більченському НВК пройшла осіння виставка-конкурс «Квітковий вернісаж 2014». Хороша погода сприяла учням до активної участі в цьому шкільному святі, бо краса і різноманітність української землі, що проросла різнобарвними квітами та щедрим урожаєм не може не тішити серце і не веселити душу. 

Попри цікаві творчі роботи учнів на осінню та шкільну тематику («Чудо з нашого городу», «Школярик», «Осінній натюрморт»), основним лейтмотивом цьогорічної виставки була Україна, її цілісність, символи нашої держави, а також пам’ять за загиблими героями Майдану та війни на сході. Свої переживання за рідну Україну діти відобразили у композиціях «Молюсь за тебе, Україно!», «Україна – єдина країна», Герої не вмирають!», «Україна буде, коли такі герої є», «Хоч які великі жертви – боротьба конечна», «Я – український їжачок», «Витай же, голуб миру, в небесах».

То ж дай нам, Боже, миру і спокою, збережи Україну єдиною і неподільною, укріпи наші серця і просвіти розум, щоб Україна стала процвітаючою європейською державою і ми щиро гордилися, що живемо в найкращому куточку Землі.